Hej Bloggen!

Blev inget inlägg igår för jag hade en riktigt, riktigt kass dag. Gick omkring med en klump i magen och all ork och kreativitet var som bortblåst. Inte ofta, tack och lov, men ibland är man bara inte på topp...
Blev lite bättre på kvällen tack vare min gulliga Anki som kom förbi vid stängning, sen satt vi och pratade bort någon timme innan hennes man kom och hämtade oss och skjutsade hem oss, jag åkte med ca två kvarter, högklackat suger ibland.
Sen hade min raring till sambo gjort jättegod skaldjurspasta, jag har världens bästa sambo och hemmakock, svårt att deppa ihop helt med goda vänner och min lilla kärleksfulla familj omkring mig, I love you!!!

Ikväll blir det studentskiva...samling vid båten vid Slussen seven a clock...

Måndag!

Jag är tillbaka i stan! Hela min kropp värker av träningsvärk, benen är stenhårda, ni som inte tror att krattning är fysiskt ansträngande, TESTA SJÄLVA! Men jag har haft det skönt också, slöat i solen, spelat spel (Brainstorm, var man bra eller???) ätit gott och snackat strunt med grannarna. William och Jolina tog årets första dopp, själv fick jag årets första myggbett, måste vara rekord.
På onsdag har Vendela studentskiva på Lejonbacken på Djurgården, då tar vi båt dit, men vi föräldrar blir utslängda till eftersläppet, tjabbigt va?
Jonas åker nog till landet redan på torsdag förmiddag igen om vädret är hyfsat men jag måste nog jobba på fredag så jag får komma senare.
Ha en skön ny vecka!!!

Liten krattstrejk i minimala sovrummet på landet...jag blir manisk när jag krattar, måste få upp varenda löv så jag får hela tiden gå tillbaka och plocka, tur man inte har ett gods eller så, då skulle jag bli helt sinnessjuk. Inte så mycket tid över för vila och bokläsning, mer arbetsläger, fast det är så skönt med naturen och fysiska aktiviteter, man känner att man lever.
image145

Nice Fredag!

Härlig fredag, verkligen full fart i butiken, märks att det är löning.
Vi har haft en liten lunchsamling utanför butiken i solen också, vi var flera stycken som samsades om stolarna, jag och Marie, Annika, David och Karolina.
Snart sticker jag till landet, jag går redan vid tretiden idag. Jonas åker nog lite tidigare ändå med grannarna så tar jag och William och Jolina bussen sen, dom får sova i sin lillstuga, ska bli skönt att komma ut, ikväll ska det grillas och ett glas vin lär säkert slinka ner.
Vendela stannar i stan och håller koll på butiken och katten, hon är redan här och raringen hade tagit från sitt studiebidrag och köpt mig en present, ett par jättefina skor i min storlek, jag blev så glad!!! TACK!!!


Jag tycker den här coola mockajackan är snygg också, finns för 995 kr i butiken, den är jag sugen på.
Nu sticker jag till landet, datorn får stanna hemma, trevlig helg...
image144

I-lands problem igen...

Dags att måla naglarna, vilken färg ska jag välja, alltid samma sak när jag köper nagellack, kan inte bara köpa en färg...
image141

Skönt handserum...

Jag sprang precis in till Accessora och smörjde händerna med lite handserum från Nougat London, oj, vad gosiga dom blev. Det kostar 285 kr.
image140

Ensam hemma ett tag ikväll (riktigt skönt ibland) ska nog slå mig ner i en solstol på balkongen och se solen gå ner över hustaken, fast maten blir ju ett litet  (el. stort) problem. Det är oftast Jonas som föder mig, för mig är det nästan ett oövervinnligt problem att agera husmor, så fort jag kliver över tröskeln till köket så försvinner hjärncellerna och att koka ris känns lika lockande och lätt som att bestiga Mount Everest. Ungarna borde ha medalj som överlevde mina matkonster när dom var mindre och bodde ensamma med mig, men dom älskar mig ändå, har ju så många andra kvaliteér...
En av mina köksfadäser var när jag skulle överraska med nån ny kycklingrätt, stekte så vilt så det hoppade ner på golvet, samtidigt som jag böjer mig ner kommer Jonas hem och skrämmer mig så jag reser mig upp. får handtaget till den tunga stekpannan i ögat, stekpannan gör en kullerbytta över mig, pang i golvet med all mat, jag ser ingenting så ont gör det, blir så frusterad så jag bara tjuter och får gå med blåöga en hel vecka efteråt...

Jobbat men pausat lite utomhus...

Överskottsenergi, så det blev lite omflyttning i butiken, eftersom man inte har några arbetskamrater som kan berömma en så tog jag tacksamt emot när några unga mammor var inne och tyckte att det fanns fullt av fina saker här, samt berömde min skyltning, beröm är alltid positivt...
Tog också en liten paus ute med Annika och Herman (enda hunden jag vet som blir solbränd, han måste smörjas in med solskyddscreme) första sommaren tänkte jag, värst vad smutsig han har blivit när jag kom tillbaka efter semestern
men tji, det var solbränna...
image138image139

Onsdag och jag vill bara vara ute!

Men istället jobbar jag och tur är väl det, annars skulle jag sätta mig på nån solig uteservering och bli roséalkolist
Fick följe av ett gäng hormonstinna tonårskillar imorse, jag rodnar fortfarande när jag tänker på "komplimangerna" som var av det grövre slaget, dessutom kunde jag vara morsa till dom, inte klokt vad solen gör folk stolliga och tyckte jag det var charmigt - not!
Studentklänningen till Vendela är fixad, skönt... Själv behöver jag skor då mina fötter uppenbart har krymt till ett par 35-or (spooky), stört omöjligt att hitta några skor som inte glappar, finns inte många med coola klackar i den storleken inte.
Väldigt, väldigt frusterande då Vendela har gått och blivit helt crazy i skor och förköper sig, till ingen nytta alls då hon har 37-or och hela hennes skosamling bara står där hemma och gör mig bitter.
Jag kanske har nån konstig kromoson uppbyggnad, så om jag bantar till sommaren så kanske det enda som händer är att jag står där och vinglar som en knubbsäl på ett par nedbantade 33-or i barnskor från Skopunkten.

Kvar i butiken!

Jobbar sent ikväll, men det är ok att "mingla" med mina trevliga kunder.
Igår kväll var jag hurtig, tog en lång promenad efter middagen, travade på i full fart i en timme samt tog en runda inne på Åhléns och sniffade på parfymer (helt klart att jag är en "parfymoholic", kan man gå på avvänjning) samt bara dog för klänningarna på French Connection avdelningen, jag måste börja spela på lotto eller så får Ikea-Ingvar adoptera mig.
Jonas är på något aktiemöte ikväll och kidsen har stekt hamburgare hemma med sina respektive, härligt att dom umgås alla fyra, i helgen bowlade dom och sov hemma när vi var på landet, väldigt nöjd och stolt att jag inte har avlat fram några ligister...
Snart ska jag dra mig hemåt, slänga av mig kläderna, tvätta av sminket, be natural och bänka mig framför Desperate Housewife, jag vill också trippa omkring i såna klänningar och skor.
Ikväll spelar jag gamla goa gubbar i butiken, Lundell, LeMarc, T. Nilsson, Scocco, Strömstedt, det är romantik på högsta nivå, Tack för att ni finns gubbs...

Snart lunch i solen!

I love the sun...Snart dags för en snabb lunch ute i solen med goda grannen Annika.
Kom ihåg att det är kvällsöppet till 19.30 ikväll.
See you!
image137

Fint koreanskt dop!

Gick igenom mobilen på bilder och hittade den här bilden på våra goda vänner Tosse & Soo och lilla Leonard (Jonas gudson) Vi var på dopet för ett tag sedan, det var jättemysigt...god koreansk mat, vackra koreanska kläder.
image136

Så skönt på LANDET!!!

image132image133image129
image134
image131

Jag har haft en jätteskön helg på landet.
Vi la i båten och den startade på första försöket.
Jag har krattat så jag är öm i hela kroppen, sovit gott på nätterna, vaknat av fågelkvitter...
Hade gärna stannat kvar längre!

Fredag!

Fredag och sol och vi ska äntligen åka till landet! Jag ser fram emot en jätteskön helg, då jag bara ska vara!
Igårkväll träffade jag Nettan, en toppenkompis, det blev en trevlig kväll.
Jag blev jättesugen på en snygg ring som hon hade köpt, en silverring i form av en ros, fanns tydligen att köpa i Skatteskrapan, designad av Lotta Djossou, priset var ca 500 kr, den önskar jag mig, typiskt att det dröjer länge till födelsedagen och fortfarande har jag totalt inköpsstopp...
image127

p.s har så mycket packning med mig till landet så datorn får stanna hemma, så det blir inga inlägg i helgen...
Trevlig helg!

Äntligen lite sol!

Sådär, nu bestämmer jag att våren har kommit för att stanna..
Fast, usch vad blåsigt det blev att sitta ute.
image126

Nu är det dags för lunch, idag blir det en vegetarisk wok.
Igår kväll såg vi på film igen när vi kom hem, har blivit en riktig filmvecka, jag brukar inte vara så
blödig, men igår kväll stortjöt jag till en ganska kass film där bara pappan överlevde i en lycklig familj, mamma och två söner dog, jag måste ha varit väldigt emotionellt mottaglig.

KOM IHÅG ATT DET ÄR REA I BUTIKEN!!!

REA I BUTIKEN! STOR REA!!!

Ojsan, jag har varit igång sen sju imorse, åkte till Söder och stog och väntade för att ha sonens kvartsamtal som blev inställt, morrr...Åkte tillbaka och eftersom jag var på riktigt bitchigt humör så har jag slösat den negativa energin på att röja i butiken. Det resulterade i stor lagerrensning på skor och kläder. KOM OCH FYNDA!!!
Så nu är jag trött, smutsig och hungrig, Jonas förbarmar sig över mig och bjuder på restaurang efter jobbet, igår fick jag blommor också...jag gillar läget!

Inga kvällsplaner...

Mer än att se Desperate Housewife och kanske läsa lite, köpte en ny deckare idag som jag känner för att plöja igenom. Läser alldeles för lite nu för tiden, måste ju använda hjärncellerna innan dom förtvinar.
Igår kom jag hem vid halv sju, åt middag, tog en promenad, sen ett skumbad, såg Prison Break och en dvd-film
"Juno", den var helt ok. En ytterst behaglig kväll...utan en massa måsten!

Dagens I-lands problem!

Har fortfarande väsk- beslutsångest, vilken röstar ni för?

Den här skinnväskan från Lolux pris 1.795:- Eller Gucciväskan (som jag tjatar om igen) för åtskilliga fler tusenlappar, och nej, jag har fortfarande inte vunnit på lotto...

image125image26

Trött...

Och lite under isen idag, en sån dag som man är en spillra från fornstora dar...
Skriver en massa nonsens men tänker så mycket mer.
Kram!

Smycken!

Vi har många fina smycken i butiken nu, kom förbi och välj och vraka till vårens och sommarens fester...

image124

Sväng på stan!

Jag och Vendela var ju en sväng på stan (hon vägrar vara med på bild) och provade jättestora, galna solglasögon, det var inga som fick följa med hem.
image123

Däremot skulle dom här snygga skorna från Zara gärna få en plats i garderoben.
image122

En glimt av solen!!!

Och jag blev sjukt sugen på att åka till landet och påta i min trädgård.
Här blommar äppelträdet och min jättevallmo förra sommaren!
image118image119

Ny vecka!

Jag gillar måndagar av någon sjuk anledning. Lite nystart på en förhoppningsvis spännande vecka...
Inte för att den här veckan känns så vansinnigt spännande ännu, men man kan ju aldrig veta.
Den här veckan vill jag verkligen träffa mina två bästa vänner, Anette och Inga, evigheter sen, att det ska vara så svårt att få ihop det när vi bor i samma stad, Nettan du får sluta resa och sporta hela tiden och Inga nu får du lägga av med barnafödandet (vi har nästan lika gamla barn men Inga har startat om med kull två, crazy women...
Kvartsamtal inbokat på onsdag morgon, då vill jag verkligen höra hur utomordentligt duktig och rar sonen är, gör mig inte besviken Wille, jag vill sitta och jäsa där som en stolt morsa.
Dagens back in business!
image117

Söndag!

Nu åker vi till Gärdet och firar svärmor som fyller år!
Jag i klänning från webshoppen, www.loluxdesign.com, halsbandet hittar du också där...
image116

Nu är jag så less...

Så less på this FUCKING WEATHER!!!

Förresten!!!

Så måste jag bara säga att på mina bilder av mig själv ser jag ut som en fyrkantig kub på alla, jag ser ut som en liten dvärg med stort huvud och 30 centimeters ben , Jonas ligger dubbelvikt över skrivbordet när han ser dom men det är faktiskt nån knasig kamerainställning jag har lyckats få till så jag hoppas att ni också har mycket nöje när ni ser dessa vanställda widescreen bilder...själv tycker jag att det är så där lagomt kul!!!!
Har faktisk blivit smått deprimerad och trott att jag ser ut som en legokloss i verkligheten också.
Men som sagt jag och teknikens under är aldrig på samma nivå.
Ha en nice lördagkväll!

Tips på god parfym...

Veronica tipsade mig om en god parfym på klädbytarkvällen...,
image113

Så nu står Hermes parfymen också på önskelistan... VILL HA!!!
image114

Mysig Lördag!

Började helgen med en lugn fredagskväll, jag var ensam hemma till sena kvällen, sen började sambo och tonåringar droppa in, då såg vi en film tillsammans.
Idag har jag och Jonas varit på Stockholms Auktionsverk, första dagen på deras Moderna visning, såg en hel del som jag inte skulle tacka nej till... Här kommer lite bilder!
image111
image112

Efter det så blev det en sväng i Östermalmshallen, jag blev som vanligt grymt sugen på allt gott som finns där.
Sen avslutade vi med en fika inne i Sturegallerian, jag träffade på flera av mina kunder som tydligen också var ute och lördagsflanerade. Just nu känner jag mig ganska mör och vi ska väl snart påbörja middagen.
Fattar inte varför jag är så extremt hungrig på helgerna, vill ha mat typ hela tiden...

Blir inte landet i helgen heller!

Men när jag väl ska dit ska jag packa ner det här jag fyndade igår...
GlitterAdidas sneakers (måste ju få glittra lite på landet) samt fräsch vit tunika som jag ska dra på mig på sommarmorgnarna, när jag vaknar och går ut barfota och känner mig som Rönnerdahl.
image110

Dagens!

En gammal klänningstrasa från Kanarieöarna om jag inte minns fel, halsband från Lolux, och gamla favoritstövlarna och en riktig bad hair day!
image115

Ta en promenad i solen....och hälsa på!

image108
Det var trevligt igår kväll!
Vi var ungefär 20 tjejer som träffades på en Fritidsgård (vad gör man inte för att känna sig ungdomlig)
Annki, min söta kompis (är som en liten mamma för mig) hade gjort pasta åt mig, hon vet att jag måste äta regelbundet för diabetesen, så dom andra åt chips medans jag blev bortskämd.
Jag blev av med lite jag hade tröttnat på och kom själv hem med 2 lyxiga kuddar från en inredare (jag går igång på kuddar) både i soffan, sängen, ja överallt. Jag sover också under 4 kuddar varje natt och ligger och kramar om den femte och vaknar alldeles varm och kippar efter luft, Jonas brukar lyfta på nån ibland bara för att kolla att jag lever.
(viktig och intressant info, eller hur) sen fick ett par skor och en klänning också följa med hem.
Hörs mer sen!

Näää nu...

Vad är det med mig och teknikprylar????
Nu när datorn äntligen funkar så har digitalkameran lagt av,  lyckades bara skaka liv i den som hastigast så här kommer en dagens, kort skinnkjol samt jacka/topp, båda härifrån butiken.
Ikväll blir det tjejmingel/vin/klädbytarkväll i Hjorthagen.
Skall packa ihop lite kläder under dagen, så kommer min snälla väninnas man vid sex, han både hämtar och skjutsar hem mig sen. Tack, vilken service!
image106


Och tjejer, akta er, det här är en lurendrejare!!!!
image107

Förbaskade skitväder och IT-killar!!!

Annika, grannen drog till Filippinerna, och här sitter jag, kan ingen bara hämta mig och ta med mig till något spännande ställe. Såg ett inslag om Pelargonsällskapet i morse, det är väl där man hamnar snart, verkar ju upplyftande att samla på pelargoner och byta blomskott dagarna i ända.
På min minuslista ligger nu följande:
Vädret, hantverkare och it-killar (inte alla) men igår tillbringade jag åtskilliga timmar med någon som pratade till mig som om jag var en blåst brud med en mac (mac är inte poppis hos dom, jag var inte heller poppis eftersom jag mycket riktigt hävdade att felet var deras) känner mig som en riktig hacker nu, har stenkoll på ethernet, DHCP och IP-adresser. Och det var min DHCP som inte fick kontakt med deras nätverk men det sket väl dom i att jag sa, enligt dom var det fel på mina sladdar, modem och you name it, men efter att ha slitit mitt hår i 3 dagar och vrålat i telefonen att jag har testat precis allt så fick jag rätt men ingen ursäkt för det. Ingen guldstjärna i himlen för dom inte.
image105

Attans...

Gymmet, jag kommer! Finns det nån PT som klarar detta uppdrag...på typ 2 veckor???
image104

JAAAAAAA!

Nu är jag klar med bokföringen, hurra för mig!

Det är kul att blogga men jag måste erkänna att jag är lite kluven, det känns så totalt egocentrerat, jag, jag, jag, också lite bilder på mig själv också. Bara så ni vet så är jag inte ytligheten/själviskheten personifierad utan jag hoppar friskt mellan högklackat och gummistövlar (dock blommiga såna) ibland är jag arg, ibland ledsen, men det är roligast att skratta och le...
Folke här nedanför verkar vara en blandning av glädje och tragik, hoppas han hade kul i påsk!
image103

Nämen, vad mysigt med vinter igen!

Jag är verkligen sugen att dra på mig vinterjacka och mössa igen, det är väl ni med?
Nä, fram med sommarkläderna, uteserveringar och ljusa sköna kvällar istället.
Shit, jag skulle gärna byta plats och klänning med Eva Longoria, vill ha öppna skor, målade tånaglar, och bara axlar, I´m a dreamer! Behöver vardagsglamour!!!


Ikväll ska vi fira Vendela som fyller år, Grattis Gumman!!! Lär bli tacomiddag när hon ska välja mat.
Jag har lite dåligt samvete, brorsan ringde fyra gånger igår och tjatade om att jag skulle åka till Sundsvall och hälsa på i helgen, det var alldeles för länge sen jag var där, saknar min lilla 2-åriga brorsdotter och skulle gärna åka dit men landet lockar också, känner mig väldigt ambivalent. Varför kan inte tiden räcka till allt, kan man få fler timmar per dygn??

Här hemma är hantverkarna still going med hammare och borr, har blivit ett pikant inslag i vardagen varje morgon nu. Nu packar jag ihop datorn, tar en dusch och går till butiken!
Blev en sen kväll igår, men hann jobba bort en del. Läste att dom har anhållit en man för att ha fört bort den 10-åriga flickan, förhör honom med elchocker och tortyr om han är den skyldiga.
Drömmer fortfarande om den här väskan från Gucci, fast det finns många godbitar i butiken också, jag är alltid super impulsiv, men inte vad det det gäller väskinköp, det är ju ett livsviktigt beslut :)
image26

Superduperduktiga jag idag!!!

image99

Jag har jobbat för två idag! Därav mina tråkiga, men sköna outfits i ruskvädret. Ser ut som ett troll!
Finns knappt superlativ så det räcker för att beskriva hur oerhört duktig och effektiv jag har varit idag, ni märker att jag är ganska nöjd med mig själv för tillfället...Och än har inte flitens lampa slocknat, så jag passar på att jobba vidare, enda dumma med dagen är att det här skitvädret gör att det är lite kunder men jag begraver mig i mina högar istället.
Ni skulle också göra vågen om ni såg vad dom har minskat!!!
P.s Nu är jag hemma och det blev bättre på kundfronten på eftermiddagen/kvällen, nice!

Halloj igen!

Knas med uppkopplingen här i butiken därför har det blivit lite glest med inlägg.
Det blev en rörig morgon hemma, "svärsonen" klev upp kl. fem för han praktiserar, Wille skulle bli väckt kvart i sju (och som den snälla mamma man är så ställer man sin egen klocka och går upp och väcker sonen, som trots mina ansträngningar bara somnar om, så vi blev lite ovänner) Jonas gick upp och stack och tränade, Vendela hade ledigt så hon sov lugnt, själv tog jag en kylig promenad in till stan för att
hämta lite nya solglasögon till butiken, men våren var ju bara här och vände,kom tillbaka tack!
Nu sitter jag här igen bland kvitton, fakturor och pärmar, men nu ser jag slutet snart, men jag blir kvar i butiken ikväll, så det är fritt fram att hälsa på mig för lite sen shopping, kanske ett par nya solbrillor?

Söndag och lite piggare, äntligen!

image97Simage98
Så här pigg var jag igår kväll, det blev en slapparkväll i soffan, vilket var skönt!
Inatt har jag sovit helt ok (låter som jag har fått sömn på hjärnan, blir väl så efter några nätter med dålig sömn) men nu när det är helg och när hantverkarna i huset äntligen är lediga så har vi fått en ny granne som börjar hamra vid halv åtta både igår och idag, så imorse fick jag tokspel och började banka med min hårspraysflaska på badkaret så det dånade rejält och det blev tyst efter ett tag, men då var jag så arg så jag kunde inte somna om.
Nu är jag på betydligt bättre humör för jag ringde och väckte dottern hos hennes pojkvän och nu ska vi in till stan och ha en tjejdag där, äta lunch och kolla i affärer, åh, vad mysigt!
Sen måste jag hem och fixa och jobba lite, jättestressig vecka! Skall lämna bokföringen den åttonde, samt ha kvällsöppet i butiken på tisdag, på torsdag har vi tjejträff/klädbytarkväll i Hjorthagen och på fredag fyller Vendela år.
Ha en jätteskön söndag!!!

Lördag!

Underbart härligt solsken ute och ledig lördag för mig!
Tänker starta dagen med en fika på balkongen, nu är det dags att köpa en massa fina blommor att plantera ut där.
Fast jag är ganska seg idag, kom inte i säng förrän vid halv tre inatt, jag och Jonas åkte till Thaibåten på söder för att träffa en vän igår, det var trevligt och lugnt, det blev bara ett glas vin för mig vilket känns väldigt skönt idag men hela veckan har det blivit alldeles för litet sömn vilket gör att jag både känner mig och ser ut som ett vrak, kände mig fulast på hela båten igår, behöver sömn!!!
Så idag blir det nog en promenad, sen så har vi hyrt en film, Michael Clayton som vi ska se senare och sen vill jag bara slappa. Det skulle ju vara fult väder, därför åkte vi inte till landet, snopet, grannarna ringde precis därifrån och berättade hur "fantastiskt" det var där i solen med fågelkvitter och helt vindstilla på vattnet.
Så det känns som den här sköna kimonon mestadels blir dagens klädsel för mig! Från Lolux 475 kr.
image96



Förbaskat trött idag!

Gick bara inte att sova inatt, så idag är jag zombieaktig, har massor att fixa med så det är bara att bita ihop.
Jobbade hemifrån en del igår kväll, sen landade jag i soffan och fick som vanligt lite nackmassage (jag är bortskämd med sånt men är ändå alltid jättestel i nacken) framför Lost, tycker tyvärr att den blir mer och mer utflipprad, tacka vet jag kära gamla Cityakuten, Desperate Housewife och Prison Break. Det är några serier som jag försöker följa när jag har tid. Men egentligen föredrar jag en riktigt bra bok, härligt när man hittar någon som man knappt kan lägga ifrån sig.
Appropå ingenting så visar jag min söta nyckelhållare från loluxdesign.com 149 kr. Jag blir glad av den!
image95

Onsdag och klös i min kappa!

Satsade på djurmönstrad kappa idag, givetvis från Loluxbutiken.
image94

Jag hoppas att det är lika mycket klös i mig när jag ska hålla på med att förbereda bokföringen, vilket blir dagens sysselsättning för mig.
Inte min starka sida, önskar att jag var mer ekonomiskt lagd, skönt att lämna ifrån sig detta när jag är klar så en mer kunnig person får ta över inför deklarationen.
Åh, vad det är härligt med vårkänslor i luften, har faktiskt precis fått i mig en glass (88-an, en favorit) tyvärr ska det bli ruskväder till helgen så det blir nog inte landet då heller.
Jag vill ju dit och lägga i båten, elda i brasan, kratta och plantera vårlökar och ta fram grillen för säsongen och kolla så allt är okej.





Vendela (dottern) bloggar också!

Hennes blogg hittar ni på www.velu.blogg.se

Ajajaj....

Stora ont i magen dagen, när man bara vill ligga hemma i fosterställning på en värmedyna, men det går inte när man har eget, bara att bita ihop och vara serviceminded och le glatt och hålla ställningen här i butiken.
Jag har totalt inköpsstopp också, men man kan väl få önska sig lite saker eftersom det är synd om mig idag.
Min vill ha lista;
Cleanparfym 498 kr från accessora.se (har tjatat om den tidigare)

Skor från forever21.com, perfekt nu när dollarn är låg.

+ utlandsresa (till Thailand,Kina eller Marrakesch) och buketter med färska liljor både hem och till butiken.
Drömma kan man ju göra...

Hej igen!

Äntligen funkar det att blogga igen, har varit något fel.
Så det blir en kort resumé, lördagskvällen var trevlig, jag var först hemma hos min väninna Helené, sen gick vi vidare bl.a till Sturehof, Jonas var jättegullig och hämtade upp mig där.
Här är en bild från hennes gigantiskt stora jättefina lägenhet!
image90

Igår (måndags) blev det en bra dag i butiken, härligt! Jag hade laddat för att se Prison Break på kvällen, men när Jonas kom hem från sin tennismatch så hade jag istället somnat i soffan, sov jättegott med katten på magen.
Vi hörs mer sen, eller ännu hellre kom förbi butiken och säg hej och kolla in lite vårnyheter!

RSS 2.0